Επιγραφές - ψηφιακές εκτυπώσεις

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

«Έφυγε» ο Αγρινώτης θρύλος του Body Building, Θανάσης Κετούγιας


Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο γυμναστήριό του σε ηλικία 60 ετών ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές του Body Building, ο Αγρινιώτης Θανάσης Κετούγιας.
Τις τελευταίες δυο ημέρες ο άτυχος αθλητής δεν έδινε σημεία ζωής και το γεγονός ότι σήμερα το γυμναστήριό του παρέμεινε κλειστό ανησύχησε τους οικείους του με αποτέλεσμα να καλέσουν κλειδαρά για να ανοίξει και να τον βρουν νεκρό στο εσωτερικό του. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη αλλά εικάζεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Ο Θανάσης Κετούγιας γεννήθηκε το 1953 και ξεκίνησε να γυμνάζεται από τα 19 του. Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες το 1980 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Wabba ενώ ακολούθησε μια σημαντική πορεία στο χώρο του Body Building με συμμετοχές τόσο σε πανελλήνιους αγώνες όσο και σε τοπικούς ακόμη και παγκόσμιους. Ήταν ιδιαίτερα ενεργητικός αθλητής γεγονός που το αποδεικνύει και η συμμετοχή του στην κατηγορία Super Masters πριν τρία χρόνια, σε ηλικία 57 ετών (photo)! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Κετούγιας ήταν από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στην περιοχή ανοίγοντας ένα από τα πρώτα γυμναστήρια στο Αγρίνιο.