Επιγραφές - ψηφιακές εκτυπώσεις

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

BINTEO: Φωτιά σε εργοστάσιο στη Σταυρούπολη

19:32  Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν από τις 4 το απόγευμα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σε βιοτεχνία επίπλων στην Σταυρούπολη.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά δεν έχει τεθεί ούτε υπό μερικό έλεγχο. Το μόνο πιο αισιόδοξο στοιχείο είναι πως η κατάσταση είναι ευκολότερα διαχειρίσιμη. Όπως είπε εργαζόμενος του εργοστασίου, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από έναν χώρο κοντά στο φυλάκιο της επιχείρησης και
πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Τη στιγμή εκείνη υπήρχαν περίπου 50 άτομα στις εγκαταστάσεις, οι οποίοι αρχικά προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά, χωρίς να τα καταφέρουν ωστόσο, ενώ στη συνέχεια εκκένωσαν τον χώρο. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

17:58 Μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν τη φωτιά που μαίνεται στη βιοτεχνία της Σταυρούπολης δίνουν 30 πυροσβέστες και 10 υδροφόρες. Η φωτιά δεν τέθηκε ακόμη υπό μερικό έλεγχο.
Εγκαίρως εκκένωσαν το κτίριο οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.
16:17 Σε εξέλιξη είίναι φωτιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο επίπλων στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, οι εργαζόμενοι
βγήκαν εγκαίρως από το κτήριο και δεν έγινε κανένας απεγκλωβισμός, ενώ από τη φωτιά δεν απειλούνται παρακείμενα κτίρια. Στο σημείο επιχειρούν 20 άνδρες με 9 υδροφόρες. Δείτε βίντεο:
 
thesstoday.gr